Telèfon: 966 190 610

Disseny web Elx

WEBELX.ES

Vols saber el que podem fer per tu?

Xerra amb nosaltres i et donarem la solució més convenient per a que el teu negoci tinga èxit.

Serveis integrals de disseny web a Elx

Màrqueting online

El màrqueting ben fet farà crèixer el teu negoci.

Disseny web

Dóna una imatge neta i moderna per a tots els dispositius

Disseny gràfic

Disseny corporatiu, disseny del logo i banners publicitaris

Programació web

Fes que tinga un contingut dinàmic i incluix funcionalitats a mida

Desemvolupament d'apps

També creem la teua app per a iOS i Android. El millor disseny a la teua aplicació.

Posicionamiento (SEO)

Fem que el teu negoci obtinga els millors resultats a Google

Si tu no treballes pels teus somnis, algú et contractarà per a que treballes pels seus.

Steve Jobs

Fundador Apple Inc.

Disseny web professional: darrers treballs

Ver todos

Fes que la teua empresa cresca
utilitzant el nostre coneixement
del mòn online

Disseny pàgines web i botigues online a mida

WebElx, desenvolupament web a Elx i Alacant

Disseny amb estil i professionalitat

Ens actualitzem constantment i t'oferim sempre l'últim en disseny professional així tindrà l'aspecte més actual i serà tècnicament perfecta.

Tots els projectes que realitzem estan fets amb disseny responsive (adaptatiu) que s'adapta a qualsevol dispositiu o sistema operatiu, ja siga un monitor gran, un ordinador portàtil, una tablet un mòbil... fins i tot el disseny pot ser optimitzat per a les pantalles retina d'altíssima definició d'Apple.

D'aqueixa forma podràs fer arribar el contingut del teu web, els teus productes o serveis als teus clients mentre estan a casa, esperant a algú o fins i tot en el tren sense perdre en absolut ni un polsim de qualitat.

El teu pressupost sense compromís

No et talles, demana ja el teu pressupost sense compromís, t'atendrem encantats siga el que siga el teu projecte. Tant si tens una empresa xicoteta o una gran corporació, veuen a veure'ns i t'atendrem el millor possible.

Al teu costat, entre las ciutats d'Elx, Alacant i Santa Pola

Estem situats molt prop de tu, així que pots venir a conèixer-nos o podem anar a fer una visita al teu negoci per a conèixer tots els detalls del mateix abans d'enfocar-ho, recorda, estem molt prop de tu.

Escolleix la millor opció per al disseny del teu web

Si vols destacar entre la teua competència hauràs de marcar la diferència. Si el que cerques és rendibilitat som la teua agència de disseny web a Elx.

disseny pàgines web Elx
creación pàgines web elx
maquetación pàgines web elx
disseny web responsive

Fes-la responsive

Fem que s'adapti perfectament a qualsevol dispositiu, sense problemes.

 • Els teus clients podran veure't des de qualsevol lloc i dispositiu
 • Millorarà la teua relevància davant els ulls de Google

Més informació

Què necessites exactament?

Hi ha que tenir en compte una gran llista de factors que determinaran com ha de ser l'acabat i conduiran a com serà l'acabat final; per a poder fer un bon treball és necessari, per la nostra banda, empatizar amb el negoci del client per a detectar les necessitats (aqueixos factors esmentats) de la futura web.

dissenyador web elx

Segons la nostra manera de fer, el primer pas és plantejar l'arquitectura web, açò suggereix una sèrie de preguntes Para què necessita la pàgina web? Serà únicament presencial, per a mostrar les activitats de l'empresa i/o un portfoli on apareguen alguns (o tots) els treballs rellevants de l'empresa? tindrà per objectiu escalar sense pietat per les SERP's (resultats oferits per un cercador) i obtenir un rendiment d'açò? té per objectiu la bena directa de productes físics o l'oferta de serveis? La qüestió és que es farà d'una forma o d'una altra segons l'objectiu desitjat; no és el mateix una presencial que una botiga online.


Código fuente d'una web Amb codi net

Ja amb totes les pàgines (seccions) plantejades per complet, el següent pas és idear una aparença adequada per al negoci en qüestió, triant una paleta de colors òptima per a obtenir conversions. Una vegada fet açò, el següent pas és el desenvolupament UX/*UI creant una experiència d'usuari satisfactòria, per al fet que se senta cómod@ navegant pel site i una interfície funcional i agradable a la vista de dich@ usuari@. Finalment, com a guinda d'un bon pastís, una vegada realitzats tots els passos del desenvolupament web tenint-ho aparentment acabat s'inicia el procés d'optimització tècnica de la web, durant la qual es procedeix a realitzar una sèrie d'accions per a minimitzar el temps de càrrega sense perdre gens de qualitat.


Quines dades son útils per al desemvolupador?

 • Què es va a oferir en la web
 • De quantes pàgines (seccions) disposarà
 • Si necessitarà carret de compra
 • Si necessitarà logotip
 • L'àmbit d'actuació de l'empresa
 • Si hi ha imatges disponibles
 • Si és necessari un reportatge fotogràfic
 • Si és necessari fotografiar els productes

La importància de la creació de la teua pàgina

En aquesta etapa, complim certs criteris en els llenguatges moderns, tals com respectar l'etiquetatge nou contemplat per HTML5 i no usar etiquetes ja obsoletes, usar els selectores recomanats de CSS3 i no incloure flash en cap web.


Serveis de Marquèting online a Elx i Alacant

Oferim serveis complementaris, per a que tingues el millor website.


Optimització SEO

El nostre paquet d'optimització SEO en cercadors inclou l'anàlisi completa per a afavorir els resultats en els cercadors. S'analitzen les paraules clau, la competitivitat, el temps de càrrega i el linkbuilding. Posteriorment es realitzen les millores i correccions necessàries per a poder obtenir els millores resultats en els cercadors.

Paquet de velocitat

La càrrega ràpida es tradueix en una major conversió del tràfic i per tant en més benes, a més millora el resultat en els cercadors. Millorem la velocitat de càrrega optimitzant el codi, mòduls o plugins, segons com estiga feta, creant un sistema de caché i canviant el comportament de càrrega en les imatges i scripts.

Hosting

T'oferim un hosting a mesure per al teu negoci. T'ho configurem i quan ho tenim llest ho pugem i ho deixem tot preparat per al fet que no hages de preocupar-te de res.

Màrqueting online

Tots sabem que el fer créixer una empresa és una tasca que requereix temps, però comptem amb diferents tècniques de màrqueting per a obtenir resultats ràpidament.

Analytics

Oferim el servei de seguiment d'anàlisi de tràfic cap al teu website i treballem per a millorar els resultats que ens oferisca, enfocant-ho a un àrea concreta i/o aconseguint augmentar la conversió de les teues visites.

Tecnologies emprades

WebElx.es

 • Adreça: Carrer de Maximilià Thous, 56
  03204 Elx, Alacant
 • Telèfon: 966 190 610
 • Email: info@ webelx.es
 • Atenció telefònica de dilluns a divendres:
  De 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h

Parla'ns

© 2017. Webelx.es
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Cerrar | Más información