Telèfon: 965 096 734

Màrqueting online Elx

Fem que les teues campanyes de màrqueting siguen més rendibles.

Som experts en Google Adwords

Tenim l'experiència necessària per a fer créixer la teua empresa.

Anuncia't a Google Adwords

WebElx, màrqueting online a Elx i Alacant

Creem i optimitzem les teues campanyes de màrqueting online

No només es tracta de crear una campanya en Adwords i deixar-ho en automàtic, és molt important conèixer tots els aspectes que cal tenir en compte per a poder optimitzar al màxim les campanyes, escollint les paraules clau (keywords) adequades i triar els tipus de concordança per a poder traure tot el potencial de les mateixes.

Gestionem campanyes publicitàries enfocades al teu públic objectiu

Un altre dels factors més importants en una campanya de Google Adwords, és la correcta segmentació publicitària per a enfocar els anuncis només al teu públic objectiu.

Un dels avantatges més grans d'anunciar-se per internet és que pots dirigir tot tipus de campanyes solament als clients que són potencials, així no es malbaraten recursos bombardejant amb publicitat, amb la despesa que açò comporta, a clients que mai van a estar interessats en el teu producte, bé siga per l'edat o pel gènere de la persona que està cercant serveis per internet.

A més a més de la publicitat i els anuncis en si mateixos, una bona segmentació i una bona campanya publicitària en internet també serveix per aconseguir fer bones accions de remàrqueting, per a les persones que una vegada han eixit del teu lloc web sense arribar a realitzar una compra, puguen seguir veient suggeriments que li conviden a acabar la compra en la teua empresa.

Optimitzem la publicitat per a optimitzar la tornada de la inversió (ROI)

Al final, per molt complicat que semble tot, l'objectiu del bon màrqueting és la idea més primària que tots tenim en ment. El que tots cerquem és invertir per a generar més ingressos, com més prompte millor. Pel que una bona gestió del màrqueting online de la teua empresa és la que fa que augmente el ROI, l'optimització de la tornada de la inversió i la disminució del temps del mateix.

Nosaltres cerquem reduir el temps de tornada de la inversió perquè es pot anar augmentant el pressupost i així vaja creixent l'empresa a poc a poc. Posem tota la nostra obstinació en açò perquè, a més de que els nostres clients estan contents amb la gestió i açò ens omple de ganes i energia per a fer-ho millor cada dia, el client que genera més beneficis augmenta el pressupost en màrqueting pel que nosaltres també augmentem els nostres guanys.

Llavors, per què gestionar el màrqueting de la teua empresa?

Perquè una bona gestió fa que amb menys inversió, rebes uns resultats molt millors. A més és important tenir tots els aspectes de la publicitat en Google i altres mitjans controlats, no solament es tracta d'una bona campanya publicitària, també és imprescindible tenir una bona implementació dels elements web i a més una landing estratègica per a captar clients i generar més conversions.

També és important tenir una bona imatge de marca, generar reputació en xarxes socials i tenir controlats tots aqueixos xicotets detalls que per si sols no valen molt però que junts marquen la diferència de les teues estratègies publicitàries enfront de la competència.

Campanyes de adwords
estratègies de màrqueting online
màrqueting online Elx

Són un equip molt professional que em van oferir un tracte molt agradable i un gran servei des del primer moment. Estic encantat amb el seu treball. Totalment recomanables.

Raúl Gil

Extracte de Ressenyes de Google

Equip molt professional, amb uns resultats excel·lents i un treball personalitzat a mesura molt ajustat a les expectatives.

Antonio Rodes

Extracte de Ressenyes de Google

Excel·lent empresa de disseny web, rapidesa i professionalitat. Si hi ha algun dubte pots contactar ràpidament, sens dubte la millor empresa que m'ho podria haver fet.

Javier Sagredo

Extracte de Ressenyes de Google

M'han fet diversos projectes i en tots en quedat molt satisfet. Mostren tenir coneixements molt alts de la creació de pàgines web a preus molt bons. 100% recomanable.

Albert Fernàndez

Extracte de Ressenyes de Google

Serveis màrqueting online a Elx i Alacant

Atención personalizada

Atenció personal

Parla'ns sobre el teu negoci i els teus objectius a mitjà termini. Començarem el treball, posant-nos en la teua situació.

Estudio de palabras clave

Keyword Research

Per a conèixer què paraules cerquen els usuaris en Google sobre el teu negoci, fem un estudi i assentem les bases del projecte.

Estructuración de las campañas

Estructuració de les campanyes

Una vegada triades les paraules clau, estudiem al teu públic objectiu i estructurem les campanyes i grups d'anuncis per a aconseguir una segmentació molt alta.

Análisis de métricas

Anàlisi de mètriques

Anem estudiant setmana a setmana els resultats que anem obtenint i altres mètriques d'importància per a actuar en conseqüència i anar millorant cada vegada més les campanyes.

Creatividades

Creativitats

Creem les imatges i bàners que necessites per a les teues campanyes de publicitat visual, així com els vídeos per a plataformes com Youtube o Vimeo.

Optimización de código

Optimització web

Per a aconseguir millors resultats amb una inversió menor, fem que el teu web estiga tan bé com siga possible, tècnicament parlant.

Optimización de imágenes

Landing pages

Creem landing pages perquè cada anunci vaja a una destinació diferent i així minimitzar el percentatge de rebot alhora que augmenta la conversió.

Garantía WebElx

Garantia WebElx

Cada mes t'anirem donant un reporte amb els resultats perquè veges la millora del teu web en els resultats de cerca.

Parlem?

Pots fer-nos qulsevol consulta sense compromís

WebElx.es

Carrer de Maximilià Thous, 56 03204 Elx, Alacant
Telèfon: 965 096 734 Email: info@ webelx.es
Atenció telefònica de dilluns a divendres:
De 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h

© 2014 - 2020. Webelx.es
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tinga la millor experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Tancar | Més informació