Telèfon: 965 096 734

Posicionament web Elx

Amb un bon treball de SEO podràs obtenir els millors resultats en el teu negoci.

Som experts en SEO

Ací trobaràs la teua solució per a atraure clients

  • Inici
  • Posicionament web

Posiciona el teu web en Google

WebElx, posicionament web a Elx i Alacant

Nomès fem white hat

Açò és! En el teu web solament utilitzem tècniques de SEO ben vistes per Google així quan s'actualitze l'algorisme no has de preocupar-te de res.

Sobretot ens fixem en Google perquè és el principal cercador del món, encara que sovint aquestes instruccions serveixen amb altres cercadors com Yahoo o Bing. Google actualitza freqüentment els seus algorismes perquè vol oferir la màxima qualitat possible als seus usuaris, intenta mostrar en els seus resultats el que l'usuari esperaria trobar de manera natural. Açò implica que el cercador està preper ado per a analitzar una quantitat de paràmetres de les webs (més de 200) per a assegurar-se que les webs mostrades contenen el contingut, valga la redundància, més rellevant per a la cerca realitzada i vigilar que no hi haja paranys per part del webmaster o autor d'aqueixos continguts per a forçar aqueixa situació.

Encara se segueix treballant amb tècniques no acceptades per Google i han funcionat en el passat o segueixen funcionant actualment, però Google (així com els altres cercadors) treballa per a desbancar-los. Per açò, amb les tècniques no permeses sempre s'està exposat a la penalització sense previ avís per part d'alguns cercadors i la conseqüent pèrdua del temps i diners invertits en aqueix esforç per aconseguir els primers llocs de les SERP's. D'altra banda, si hem fet els deures i hem treballat segons les pautes marcades per Google no solament ens assegurem una permanenencia en la posició actual sinó que com penalitza als quals no treballen així pot ser que ens pugen alguna posició per haver degradat a algú que estava per davant nostre.

Preparació de SEO onpage durant el desemvolupament

Comencem a optimitzar el teu web durant el desemvolupament, perquè una bona base és fonamental per a marcar la diferència. Açò implica anar amb compte a l'hora de triar les H's del contingut de la pàgina així com la resta d'etiquetatge HTML i crear un linkbuilding amb sentit comú i no spammear en l'intent.

Si no tens un contingut adequat o és insuficient, podem redactar el text del teu web completa ja optimitzat, introduint les paraules clau que siguen necessari en el context.

Perquè una optimizació tècnica del web?

En aquest món és summament important una càrrega ràpida de la web, per açò fem una optimització tècnica de tot el site abans de permetre la indexació per part dels robots.

D'altra banda, totes les fotos de la web són tractades per a reduir-les de pes, es minifica el codi HTML, CSS i Javascript i es comprimeix tot en el servidor per a aconseguir una càrrega òptima. També retardem la càrrega dels arxius externs del Javascript i fins i tot podem arribar a adquirir un CDN amb lliurament remot d'aqueixos arxius si fóra necessari.

Llavors, perquè confiar-nos el SEO de la teua empresa?

Perquè ens preocupem pels nostres clients i volem que els seus negocis siguen rendibles i eficients. Per fi i al cap la nostra empresa es nodreix de l'èxit dels nostres clients.

search engine optimization
estrategies de posicionament web SEO
posicionament web Elx

Són un equip molt professional que em van oferir un tracte molt agradable i un gran servei des del primer moment. Estic encantat amb el seu treball. Totalment recomanables.

Raúl Gil

Extracte de Ressenyes de Google

Equip molt professional, amb uns resultats excel·lents i un treball personalitzat a mesura molt ajustat a les expectatives.

Antonio Rodes

Extracte de Ressenyes de Google

Excel·lent empresa de disseny web, rapidesa i professionalitat. Si hi ha algun dubte pots contactar ràpidament, sens dubte la millor empresa que m'ho podria haver fet.

Javier Sagredo

Extracte de Ressenyes de Google

M'han fet diversos projectes i en tots en quedat molt satisfet. Mostren tenir coneixements molt alts de la creació de pàgines web a preus molt bons. 100% recomanable.

Albert Fernàndez

Extracte de Ressenyes de Google

Serveis de posicionament web a Elx i Alacant

Atención personalizada

Atenció personal

Parla'ns sobre el teu negoci i els teus objectius a mitjà termini. Començarem el treball, posant-nos en la teua situació.

Análisis SEO onpage

Anàlisi SEO onpage

L'anàlisi Onpage inclou el report dels backlinks i linkbuilding de la teua pàgina web.

Estudio de palabras clave

Estudi de keywords

Fem un estudi de la competència de les paraules clau més rellevants per a la teua pàgina web i t'enviem un reporte complet.

Elección de keywords

Elecció de keywords

Una vegada analitzades les paraules clau, escollim les que donaran millors resultats i les treballem per a començar la carrera en les SERP's.

Optimització enlaces SEO

Linkbuilding

Com no solament de keywords viuen els robots de cerques, dissenyem un linkbuilding efectiu i creem alguns enllaços des de pàgines amb una gran autoritat.

Optimització de codi

Optimització WPO

Examinem el teu web per si hi ha elements que ralentisquen la càrrega. Una pàgina ràpida és essencial per a estar dels primers.

Optimització de imatges

Optimitzar imatges

Com ja hem dit, els temps de càrrega influeixen directament en el rànquing de les SERP's. Optimitzem imatges per a reduir pes.

Garantía WebElx

Garantia WebElx

Cada mes t'anirem donant un report amb els resultats perque veges la millora del teu web en els resultats de cerca.

Parlem?

Pots fer-nos qulsevol consulta sense compromís

WebElx.es

Carrer de Maximilià Thous, 56 03204 Elx, Alacant
Telèfon: 965 096 734 Email: info@ webelx.es
Atenció telefònica de dilluns a divendres:
De 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h

© 2014 - 2020. Webelx.es
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tinga la millor experiència d'usuari. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Tancar | Més informació